menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
108m2
Inhoud
366m3
Perceel
-
Kamers
5 kamers
Slaapkamers
4 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1927
 

Van Bossestraat 85 I Amsterdam

Werkelijk een heerlijke woning voor een groot gezin of gewoon voor mensen die ruimte en comfort zoeken en toch in een levendig deel van de stad willen wonen. Gelegen in de populaire Staatsliedenbuurt op een paar minuten lopen van alle stadse gemakken. Tot een in de puntjes verzorgde woning!

Deze woning is geheel gelijkvloers, gelegen op de eerste etage van twee samengevoegde panden en recent gesplitst. Daardoor is het mogelijk geweest om vier slaapkamers te realiseren op dezelfde verdieping als de woonkamer en keuken. Dat is heel bijzonder en komt eigenlijk maar zelden voor. In dit huis dus geen trappen lopen.

De woning heeft een sfeervolle uitstraling, waarbij de bouwstijl van 1927 duidelijk herkenbaar is in onder andere de twee zonnige erkers in de woonkamer. Vanuit de eerste etage is er nog zeker de betrokkenheid met het leven op de rustige straat alsmede de privacy van het wonen op de eerste verdieping.

De woning is in 2010 bijzonder smaakvol gerenoveerd en daarna zorgvuldig bewoond. De woning meet 108,4 m2 echter het geheel oogt nog veel ruimer door de efficiënte indeling en de hoekligging van het pand.

De woning bevindt zich op de eerste etage. Via een nette gemeenschappelijke entree en het trappenhuis bereikt u de woning. Vanuit de hal is er een toilet met fontein en de toegang tot de woonkamer. Opvallend in de lichte woonkamer zijn de twee erkers welke de hoekligging sterk benadrukken. Eén van de erkers heeft een wijds zicht over een rustig plein.

De half open keuken scheidt de woonkamer met de ‘slaapvleugel’. De keuken heeft een natuurstenen aanrechtblad met daarboven een raam. De keuken heeft diverse Miele apparatuur waaronder een stoomoven, vaatwasser, koelvrieskast, een SMEG kookfornuis en afzuigkap.

De slaapvleugel heeft vier slaapkamers, twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. De twee kamers aan de achterzijde bieden tevens toegang tot het balkon op het oosten. Vanuit de gang is er een apart (tweede) toilet, de luxe badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche en de ruimte voor wasmachine en wasdroger.
De gehele woning is voorzien van een neutrale eiken vloer en mooie deuren in stijl. De afwerking is zodanig dat deze vrijwel direct te betrekken is.

De kleine VVE, met 8 leden, is goed georganiseerd. De servicekosten bedragen 125 euro per maand.
De woning ligt op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam met een canon van momenteel 627 euro per jaar tot 15 april 2052 met voorwaarden AB 2000. Mogelijkheid tot afkopen.

De ligging van de woning, in de Bossestraat is een heerlijke plek om rustig te wonen in de roering van de stad. Het gezellige Westerpark, het van Limburg Stirumplein en de Jordaan, zijn allemaal op loopafstand te bereiken. Tevens heeft de straat een kindvriendelijk pleintje.

Kortom, een zeer bijzondere royale woning met vier slaapkamers, gelijkvloers op de eerste etage, welke zo te betrekken is.

Bijzonderheden:
o Gelegen in de populaire Staatsliedenbuurt
o Efficiënt ingedeelde woning van 108,4 m2 (NEN rapport aanwezig)
o Inhoud 366 m3
o Gelijkvloers met 4 slaapkamers
o Balkon aan achterzijde (4m2)
o Gesplitst en fraai gerenoveerd in 2010
o Gelegen op erfpachtgrond, canon 627 euro per jaar voortdurend tot 2052 (AB2000)
o Luxe afwerking
o CV- ketel Intergas 2010
o Oplevering in overleg

download brochure

bekijk de virtuele tour

bel ons 020-6 816 716
 Instellen