menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 490.000 v.o.n.
Woonoppervlak
99m2
Inhoud
297m3
Perceel
-
Kamers
1 kamers
Slaapkamers
0 slaapkamers
Objectsoort
portiekflat
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011
 

Papaverweg ong Amsterdam Noord

Een loft van 99 m2 op de bovenste verdieping, met vrij uitzicht op het nieuwe Buiksloterham. Een omgeving met inspirerende architectuur en met creatieve nieuwe bewoners, die zijn voorgegaan in het traject van, grotendeels, zelf bouwen.

Flexibel
Deze loft op de 7e verdieping heeft, overigens net als de ondergelegen lofts, een vrije hoogte van drie meter en is volledig leeg. Er zijn zelfs geen schachten en meterkasten. Daardoor ligt alles voor je open. De indeling van de loft én de afwerking ervan is aan jou. Wil je een grote woonkeuken? Dat kan. Eén open ruimte? Ook mogelijk. Als koper bepaal je zelf hoe je loft of appartement er uit gaat zien. Top-Up biedt vanaf de voordeur pure vrijheid. Zo ontstaan écht unieke appartementen.

Top-Up
In Top-Up worden 28 woonwerklofts gerealiseerd. De lofts van 99 m2 liggen beide aan de stadzijde, met royale buitenruimtes (circa 29 m2) op het noordwesten of noordoosten. Je kunt kiezen ook kiezen voor een loft van 99 m2 op de 1e tot en met de 6e verdieping.

Wonen en werken
De lofts van 99 m2, type C, op de 1e tot en met 5e verdieping moeten verplicht een deel van respectievelijk 25m2 werkruimte bevatten.

Groter?
In Top-Up zijn er per vloer vier lofts. Twee van 99 m2 (type C en D) en twee van 149 m2 (type A en B). Meerdere lofts kunnen worden gekoppeld. Zo ontstaan er appartementen van bijvoorbeeld 248 m2, 347 m2 tot een superloft van 496 m2 met 116 m2 buitenruimte. Uniek!

Industrieel
Industrieel erfgoed, direct aan het Johan van Hasseltkanaal, vormt het fundament van Top-Up. Bovenop een oude betonnen haspel voor transatlantische kabels van de PTT komt een houten draagconstructie met veel glas en zeer royale buitenruimten (minimaal 29 m2).

Een loft in Top-Up:
– is volledig vrij indeelbaar
– heeft een vrije hoogte van 3 meter
– heeft een zichtbare houten draagstructuur
– heeft een royale buitenruimte (minimaal 29 m2)
– is flexibel
– is circulair in concept en materiaal
– je bepaalt zelf de m2 van je appartement!

Prijzen
De koopsommen voor de lofts van 99 m2 aan de stadzijde zijn tussen de € 437.500,- en € 520.000,- v.o.n.
Parkeerplaatsen in de beveiligde parkeergarage, met fietsenstalling, zijn € 37.500,- v.o.n. Het is mogelijk meerdere parkeerplekken te kopen.

Meer informatie is te vinden op de project website Top-up.amsterdam. Of bel even met de makelaar.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen