menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Huurprijs exclusief 
Verkocht
Woonoppervlak
243m2
Inhoud
632m3
Perceel
0m2
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2010
 

Overhoeksparklaan 48 Amsterdam Noord

Staren naar schepen, nabij de hectiek van de stad!

Schitterend, one-of-a-kind appartement (243 m2) met waanzinnig uitzicht op en over het IJ en de stad.

Deze ongelooflijk mooie, bijzondere en zeer ruime woning (twee appartementsrechten) met een fantastisch uitzicht op het IJ en een heerlijk terras van 22 m² op het zuiden, ligt op de zesde verdieping in het appartementencomplex De Zeven Provinciën.

Vanuit vrijwel alle vertrekken heb je zicht op het IJ, vanuit de woonkamer kijk je zowel naar de silodam en de haven als ook in de richting van het Centraal station. Op het terras kun je bijna de gehele dag in de zon zitten en van het voorbijvarende verkeer genieten.

De woning is gelegen in het appartementencomplex "De Zeven Provinciën", ontworpen door de voormalig Rijksbouwmeester Jo Coenen. Woongebouw
De Zeven Provinciën ligt vooraan en biedt prachtig uitzicht op het IJ, zij neemt een voorname plaats in binnen de wijk Overhoeks, de nieuwe woonwijk op een dynamische locatie aan de zonnige zijde van het IJ, naast het EYE Filmmuseum en tegenover het Centraal Station. Het gebouw wordt omsloten door het Oeverpark met enkele tientallen verschillende soorten iepen en het in aanleg zijnde Schegpark. De vloeiende lijnen en het natuursteen geven het appartementencomplex een moderne maar tegelijkertijd tijdloze uitstraling

Overhoeks is een zeer centraal gelegen woonwijk voor iedereen die van de stad houdt, maar tegelijkertijd ook van water, rust en privacy, een goede bereikbaarheid en architectuur van toparchitecten. De wijk groeit uit tot een veelzijdige, prachtige en trendy leefomgeving voor jong en oud met voorzieningen zoals diverse restaurants, cafés, terrassen en ook culturele voorzieningen zoals het EYE Film Instituut Nederland. Binnen luttele minuten staat u op de Dam, bent u bij de Bijenkorf of op de grachtengordel. Hier bevindt zich dit prachtig, bijzonder en licht appartement met uitzicht op het IJ! Het autoluwe karakter van Overhoeks wordt benadrukt door het ondergronds parkeren met een hoofdrol voor groen, ruimte en water. Overhoeks kent een centrale ligging, een bijzondere opzet en een zeer gunstige bereikbaarheid.

Indeling: De Zeven Provinciën is verdeeld in een linker en rechter vleugel, ieder met zijn eigen twee liften en twee trappenhuizen. Via de mooie, ruime, centrale hal bereikt u via een van de trappen of liften in de rechtervleugel, de zesde verdieping.

Het appartement bestaat uit twee appartementen die zijn samengevoegd tot deze zeer royale woning van 243 vierkante meter.
Het appartement heeft hierdoor een ruim opgezette indeling, met drie slaapkamers, twee badkamers (een badkamer met sauna) een keuken en een royale bijkeuken. Op de begane grond bevinden zich twee bergingen (samen ca. 5,5 vierkante meter). Alle ramen zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens.

Bij binnenkomst loopt u de gang door naar de buitengewoon ruime woonkamer met fantastisch uitzicht op/over het IJ. Een deel is verhoogd, als u hier gaat zitten heeft u het gevoel boven het water te zitten.

Aan een zijde ( bij de entree) bevinden zich de gastenslaapkamer, badkamer, gastentoilet, berging en werk/slaapkamer. Aan de andere zijde de zeer ruime slaapkamer, berging en badkamer annex sauna.
Beide badkamers beschikken over een dubbele wastafel met spiegelkast, een douche, een bad en een design radiator.
De keuken en bijkeuken zijn van Siematic uitgerust met onder andere Miele inbouwapparatuur; u kookt op de brede keramische kookplaat en beschikt over een oven, een oven/magnetron, een vaatwasmachine, twee koelkasten en een dubbele spoelbakvrieskast. In de bijkeuken bevinden zich nog een klimaatkast, een vrieskast, een extra spoelbak en de wasmachine en wasdroger.

Het gehele appartement is voorzien van een grijze tegelvloer ,stompe deuren en de wanden zijn voorzien van stucwerk

Het appartement is voorzien van een collectief, duurzaam vloerverwarmingssysteem, gebaseerd op warmte-koude-opslag (WKO). De temperatuur wordt geregeld door thermostaten in de verschillende ruimtes. Met hetzelfde systeem waarmee u ’s winters het appartement verwarmt, kunt u zomers het appartement koelen, zodat de woning altijd aangenaam op temperatuur is.

– Opgeleverd 2012.

– 243 m² vloeroppervlak plus 22 m² terras

– Erfpacht afgekocht tot en met 30-04-2057.

– Eigen inpandige parkeerplaats, gelegen onder het gebouw (eventueel mogelijk er een tweede, naastliggende,
parkeerplaats bij te kopen)

– Extra bergruimte op de begane grond (2 bergingen in totaal ca. 5,5 vierkante meter)

– Zeer gezonde VVE.

– Servicekosten voor het appartement bedragen maandelijks € 360,00 (2 appartementsrechten)

– Servicekosten voor de parkeerplaats bedragen maandelijks ca. € 26,00

– bijdrage aan de Beheer vereniging Overhoeks (voor het onderhoud van het gemeenschappelijk groen) 2 x € 13 is
€ 26 per maand

– Oplevering in overleg, maar bij voorkeur maart/april 2018.

download brochure

bekijk de virtuele tour

bekijk de virtuele tour

bel ons 020-6 816 716
 Instellen