menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Vraagprijs 
 € 1.050.000 k.k.
Woonoppervlak
192m2
Inhoud
625m3
Perceel
181m2
Kamers
5 kamers
Slaapkamers
4 slaapkamers
Objectsoort
villa
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011
 

Nuldernauwpad 6 Amsterdam Noord

Een nieuwe Amsterdamse plek! Groen, water en vrijheid. Én de stad. Dat heerlijke Amsterdam.

In dat Amsterdam is een nieuwe plek ingericht om te wonen. Om er je gezin te laten opgroeien, je kinderen te laten spelen, om zelf heerlijk bij te komen in je zonnige tuin. Om kort te zijn: om er je nieuwe thuis te maken.

De nieuw te bouwen vrijstaande villa aan het Nuldernauwpad 6 wordt een groots huis. Niet alleen vanwege de 192 m2 woonruimte en 22 m2 inpandige garage, maar vooral door het ontwerp. De villa wordt onder architectuur gebouwd en dat is overal zichtbaar. Voelbaar.

De woonkamer is extra hoog met grote openslaande dubbele deuren naar de tuin op het zuiden en een groot panoramisch raam uitkijkend op de groene Randmeersingel. De keuken met een hoogte van 2,60 meter staat in open verbinding met de ruime woonkamer met een hoogte van maar liefst 4 meter. De keuken biedt meer dan voldoende ruimte om er groots te koken en er een grote eettafel neer te zetten.

De hoogteverschillen op de begane grond zorgen voor een verrassende opzet, ook in de verdiepingen erboven. Die verspringen zodat bijna iedere slaapkamer op steeds een andere hoogte ligt. Het zijn er vier hele grote of, als het ook wat kleiner mag, de mogelijkheid om er nog tenminste twee slaapkamers extra bij te hebben.

De vierde, grote, kamer is de torenkamer. Ook zeer geschikt als werkkamer met prachtig zicht op de groene omgeving én de mogelijkheid om er een kitchenette te realiseren. Of toch nog een derde badkamer.

Want op de onderliggende verdiepingen zijn al twee badkamers. Eén mét separaat toilet bij de ‘master bedroom’, die overigens ook nog een eigen terras heeft. De tweede badkamer, een nog grotere, is bestemd voor de twee (of drie) andere slaapkamers om te delen.

De auto kan samen met de fietsen en andere spullen in de inpandige garage. Heel comfortabel én praktisch, want bereikbaar vanuit de centrale hal op de begane grond.

De kracht van de villa zit ‘m in de details. De hoge, lichte woonkamer met zicht op al het moois dat de plek te bieden heeft, de bijzonder ruime opzet van beneden tot boven, het prachtige hoge trappenhuis met lichtstraat, het zijn zo van die details die maken dat de villa een meer dan fijn thuis is.

Indeling
Bij binnenkomst, aan het Nuldernauwpad, ervaar je de ruimte direct. De hal met trappenhuis is royaal en licht. Dat komt door de opzet van het trappenhuis met de bordessen, die bijna klassiek te noemen zijn en die alle drie toegang geven tot een verdieping of een slaapkamer. De grote lichtstraat helemaal bovenin het trappenhuis zorgt voor licht en ruimtelijkheid. Prachtig!
Rechts in de hal is de doorsteek naar de inpandige parkeergarage en berging met de kast waarin de warmte terugwin unit (WTW-unit) is geplaatst. Hele comfortabel; wel in huis, maar niet grenzend aan een leefruimte. Een deur verbindt de garage/berging met de tuin. In de hal is direct naast de voordeur het toilet. Er tegenover ligt de meterkast, waarin ook de unit van de stadsverwarming te vinden is.
Een deur aan linkerzijde van de hal voert naar die mooie, ruime keuken. Met ramen aan voor- en zijkant. En natuurlijk de open verbinding met de enorme lichte woonkamer. De woonkamer verdient een aparte vermelding. Met een extra hoge verdiepingshoogte van vier meter en grote raampartijen aan beide zijden, is deze kamer een weldaad van ruimte en licht. Aan de voorzijde biedt een prachtige panoramaraam zicht op de groene Randmeersingel, aan de achterzijde grote openslaande deuren naar de zonnige tuin. De verdiepingshoogte zorgt ook ’s winters voor een met licht overladen ruimte.
De verdiepingen – het zijn er drie – bieden meer dan voldoende ruimte aan grote slaapkamers. In de huidige opzet zijn dat er vier, maar als daar behoefte aan is, zijn de kamers op zich groot genoeg om op te delen.

Eerste (halve) verdieping
Op de eerste verdieping liggen twee slaapkamers, beide ruim 19 m2 groot. Een boven de keuken, dus uitkijkend op de Randmeersingel. De tweede ligt aan de tuinzijde, bovenop de inpandige garage. Beide slaapkamers hebben ramen aan twee zijden. De grote badkamer is te bereiken vanuit de centrale overloop en heeft bij twee wastafels, een ligbad onder het raam en een douche in de hoek ernaast. Bijzonder comfortabel, want ook weer heel ruim.

Tweede (halve) verdieping
De master bedroom (21 m2) ligt een halve verdieping hoger. Een royale kamer met een eigen badkamer met een douche en dubbele wastafel. Het toilet is separaat. Vanuit de slaapkamer is het grote terras te betreden. Het terras kijkt uit over de tuin en ligt dus op de zon. Een heerlijk beschut plekje om even bij te komen.

Torenkamer
Op weer een halve verdieping hoger kom je uit in de ‘torenkamer’ (ruim 23 m2). Een oase van rust, gelegen op de hoek van het Nuldernauwpad en de Randmeersingel. Met zicht op het water en de groene omzoming ervan. Een uitgelezen plek voor een werkkamer, een studeer- of muziekkamer. Of om er, hoog verheven boven alle gezinsgeweld, een heerlijk rustige slaapkamer te creëren. Een derde badkamer kan hier eventueel worden aangelegd, want alle voorbereidingen zijn er.

Bouw
De bouw zal van start gaan eind 2018. De verwachte oplevering is vermoedelijk medio 2019.

Erfpacht
De Villa wordt gebouwd op erfpachtgrond. Het eerste tijdvak van het voortdurend recht van erfpacht loopt tot in 2067. De vraagprijs bedraagt € 1.050.000 k.k en is inclusief de btw over de grondwaarde en op basis van een jaarlijkse canon (deze bedraagt vermoedelijk rond € 4.000 per jaar).

Het Entreegebied in Noord
Het Entreegebied is splinternieuw als woonplek. Deze locatie biedt langs het met groen omzoomde water van de Randmeersingel, een prachtige plek voor een serie van 14 vrijstaande villa’s. Erachter, aan de kant van de Zuiderzeeweg, komen 41 eengezinswoningen, die dit nieuwe wijkje een beschut karakter geven.

De 14 villa’s, waarvan de Villa Nuldernauwpad 6 er één is, liggen aan het autovrije pad dat langs het water loopt.
Villa Nuldernauwpad ligt op een hoek waardoor de inpandige garage direct bereikbaar is voor de auto. Aan de zuidkant wordt het perceel begrensd door het achterpad van de buren, dat hen toegang geeft tot hun tuin en huis.

Bijzonder aan deze nieuwe woonplek is dat het groen er al in volle wasdom staat. Prachtige bomen aan de overkant van het water en de ‘gele plomp’, een mooie gele waterplant, groeit er volop. Als straks ook alle (achter)tuinen zijn ingericht, is het er nog aangenamer vertoeven.

Verrassend Noord
Niet alleen het vernieuwde Noord is verrassend, dat geldt ook zeker voor deze plek. Op de fiets naar de pont om naar de stad te gaan kun je voor één van de dromerigste wegen van Amsterdam kiezen; de Nieuwerdammerdijk. En heb je de auto nodig voor werk of vertier, dan ligt afslag S115 naar de Ring A10 op steenworp afstand.
Boodschappen doe je op het vernieuwde Waterlandplein en voor de speciale ingrediënten van boerenbedrijven uit de omgeving fiets je even snel naar supermarkt en restaurant Landmarkt. Scholen, een bibliotheek, verschillende sportclubs en sportvelden, het is er allemaal en het is dichtbij. Dat maakt het leven allemaal gemakkelijker.

Er op uit
En als het leven makkelijker is, dan heb je ook meer tijd om er op uit te gaan. De auto staat bij het huis, de RingA10 is om de hoek, maar beter nog: op de fiets of zelfs lopend ben je zo in het mooie, groene Waterland: weids polderlandschap met prachtige oude boerderijen en schilderachtige luchten. Of ook dichtbij, een eindje lopen langs het IJ om uit te waaien en ergens gezellig te lunchen of aan te schuiven aan de borreltafel.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen