menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Vraagprijs 
 € 315.000 k.k.
Woonoppervlak
50m2
Inhoud
211m3
Perceel
-
Kamers
2 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1900
 

Marnixstraat 214 D Amsterdam Centrum

Wonen in een geheel gerenoveerd gemeentelijk monument!

Te koop op een heerlijke plek midden in de bruisende stad. In een charmant complex aan de Marnixstraat, is dit gerenoveerde tweekamer hoekappartement vrijgekomen voor de verkoop. De woning heeft fraai uitzicht op het water en een uitstekende ligging. De erfpacht is voor 50 jaar afgekocht.

De fundering van het pand is klasse II en de voor- en achtergevel zijn hersteld. De woning is verder goed geïsoleerd. De houten kozijnen zijn hersteld en opnieuw geschilderd en aan de voorzijde voorzien van dubbele beglazing en in het appartement zijn een nieuwe cv-installatie en radiatoren geïnstalleerd. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Een uitgebreide technische omschrijving is via de makelaar verkrijgbaar. Naast de keuken en badkamer dient de koper alleen de wanden te schilderen en een vloer te leggen en kan vervolgens plezierig gaan wonen aan de Marnixstraat!

Omgeving Marnixstraat
Het appartement bevindt zich aan de Marnixstraat langs de westelijke grens van de Jordaan in stadsdeel Centrum. Met de Jordaan op loopafstand zijn gezellige cafés en goede restaurants altijd binnen handbereik. Voor een avondje uit wandel je naar een van de theaters rond het Leidseplein. De hippe winkels & boetiekjes van de Haarlemmerdijk, Leidsestraat en de Negen Straatjes zijn eveneens niet ver weg. Het hippe Waterkant met een heerlijk terras aan de Singelgracht tref je letterlijk om de hoek! Op de fiets ben je in vijf minuten op Centraal Station, openbaar vervoersverbindingen zijn uitstekend en de uitvalswegen richting A10 zijn eenvoudig te bereiken.

Indeling
De woning is bereikbaar via het gemeenschappelijk trappenhuis waarbij de trappen opnieuw zijn bekleed. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping met de eigen entree gelegen op de derde verdieping. Achter de voordeur schuilt een tweekamerappartement met de woonkamer met open keuken aan de straatzijde, het appartement is voorzien van een prachtige raampartij. Alle aansluitingen zijn aanwezig, de koper dient alleen zelf nog een keuken te plaatsen. De slaapkamer ligt aan de rustige achterzijde en is goed van formaat. De woning beschikt over een badkamer die de koper nog geheel naar eigen smaak kan worden afgewerkt. Tevens beschikt het over een separaat toilet met fonteintje, deze is overigens grotendeels al afgewerkt. De wasmachine kan men plaatsen in de inpandige berging.

Er is een gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.

Bijzonderheden samengevat:
– De woning is gerenoveerd
– Gemeentelijk monument
– Erfpachtcanon is afgekocht tot 01-04-2065, erfpachtgever is Gemeente Amsterdam
– Vaste projectnotaris: Lubbers & Dijk notarissen
– Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
– Servicekosten bedragen € 85,04 per maand
– De woning is voorzien van een energielabel C

De woning kan voor het eerst worden bezichtigd tijden het Open Huis op vrijdag 16 maart 2018 van 16.00 tot 17.00 uur. Vervolgens kan er op op afspraak nogmaals worden bezichtigd.

Het appartement wordt verkocht bij inschrijving. De sluitingsdatum is vrijdag 23 maart 2018 om 9.00 uur op het kantoor van de projectnotaris. U kunt gebruikmaken van het biedingsformulier. Hier vindt u tevens meer informatie ovr de biedingsprocedure.

Voor nadere informatie, ontvangst van biedingsformulieren en dergelijke kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar. De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning door verkoper.

KIJK OP ONZE WEBSITE VOOR EEN VIRTUELE TOUR DOOR DE WONING!

download brochure

bekijk de virtuele tour

bekijk de virtuele tour

bel ons 020-6 816 716
 Instellen