menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Vraagprijs 
 € 345.000 k.k.
Woonoppervlak
49m2
Inhoud
164m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1900
 

Marnixstraat 214 B Amsterdam Centrum

Wonen in een geheel gerenoveerd gemeentelijk monument!

Te koop op een heerlijke plek midden in de bruisende stad. In een charmant complex aan de Marnixstraat, is dit gerenoveerde driekamer hoekappartement vrijgekomen voor de verkoop. De woning heeft fraai uitzicht op het water en een uitstekende ligging. De erfpacht is voor 50 jaar afgekocht.

De fundering van het pand is klasse II en de voor- en achtergevel zijn hersteld. De woning is verder goed geïsoleerd. De houten kozijnen zijn hersteld en opnieuw geschilderd en aan de voorzijde voorzien van dubbele beglazing en in het appartement zijn een nieuwe cv-installatie en radiatoren geïnstalleerd. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Een uitgebreide technische omschrijving is via de makelaar verkrijgbaar. De koper dient alleen nog de wanden te schilderen en kan vervolgens plezierig gaan wonen aan de Marnixstraat!

Omgeving Marnixstraat
Het appartement bevindt zich aan de Marnixstraat langs de westelijke grens van de Jordaan in stadsdeel Centrum. Met de Jordaan op loopafstand zijn gezellige cafés en goede restaurants altijd binnen handbereik. Voor een avondje uit wandel je naar een van de theaters rond het Leidseplein. De hippe winkels & boetiekjes van de Haarlemmerdijk, Leidsestraat en de Negen Straatjes zijn eveneens niet ver weg. Het hippe Waterkant met een heerlijk terras aan de Singelgracht tref je letterlijk om de hoek! Op de fiets ben je in vijf minuten op Centraal Station, openbaar vervoersverbindingen zijn uitstekend en de uitvalswegen richting A10 zijn eenvoudig te bereiken.

Indeling
De woning is bereikbaar via het gemeenschappelijk trappenhuis waarbij de trappen opnieuw zijn bekleed. Achter de voordeur schuilt een driekamerappartement met de woonkamer en moderne open keuken aan de straatzijde en de woning is voorzien van een prachtige raampartij. Het appartement heeft aan de voorzijde toegang tot een klein balkon. De twee slaapkamers liggen aan de rustige achterzijde en zijn goed van formaat. De grootste slaapkamer is zelfs voorzien van een Frans balkon. De woning beschikt over een mooi afgewerkte badkamer met wastafel, inloopdouche en handdoekenradiator. Tevens beschikt het over een separaat toilet met fonteintje. De wasmachine kan men plaatsen in de badkamer. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.

Er is een gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.

Bijzonderheden samengevat:
– De woning is gerenoveerd
– Gemeentelijk monument
– Erfpachtcanon is afgekocht tot 01-04-2065, erfpachtgever is Gemeente Amsterdam
– Vaste projectnotaris: Lubbers & Dijk notarissen
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
– Zelfbewoningsclausule is van toepassing
– Servicekosten bedragen € 86,44 per maand
– De woning is voorzien van een energielabel C

Voor nadere informatie, ontvangst van biedingsformulieren en dergelijke kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar. De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning door verkoper.

KIJK OP ONZE WEBSITE VOOR MEER INFORMATIE OVER DE WONING!

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen