menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Onder bod
Vraagprijs 
 € 550.000 k.k.
Status
Onder bod
Woonoppervlak
97m2
Inhoud
287m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
portiekwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1991
 

Kruithuisstraat 118 Amsterdam

Wat een fantastisch uitzicht! Met het levendig zicht op de Nieuwe Vaart, de boten en de molen de Gooyer, zou je niet direct zeggen dat dit plekje gewoon in het centrum van Amsterdam te vinden is; precies op de plek waar in 1993 fraai vormgegeven appartementen gebouwd zijn rondom een binnentuin. Juist de woning met dit super uitzicht wordt nu ter verkoop aangeboden door de allereerste bewoonster.

Deze woning van 97 m2 is geheel gelijkvloers en is gelegen op de derde etage gelegen op eigen grond.
Via de centrale voordeur, liggend aan de nieuwe vaart, komt u in een fraai vormgegeven centrale hal. Via de lift bereikt u de derde etage. Deze etage wordt slechts gedeeld met twee buren.
De woning heeft een ruime hal met garderoberuimte. Vanuit de hal bereikt u alle vertrekken. Allereerst de bijzonder lichte en grote woonkamer met aan twee zijden ramen door de hoekligging. De woonkamer heeft twee buitenruimtes: aan de waterzijde bevindt zich het overdekt terras en aan de andere kant een balkon met ochtendzon. an de andere kant. De open keuken is zeer goed onderhouden maar wellicht wel wat gedateerd.

Vanuit de hal bereikt u de twee ruime slaapkamers, de badkamer, separaat toilet en bergruimte met daarin de wasmachine en CV ketel.
Door in de woonkamer een muurtje te plaatsen zou er in de woning een derde slaapkamer gemaakt kunnen worden waarna er nog steeds een ruime woonkamer overblijft.

De gehele woning is voorzien van een neutrale vloer en is in principe vrijwel direct te betrekken.

De VVE is goed georganiseerd. De servicekosten bedragen 187,67 euro per maand en er is een onderhoudsplan met voldoende budget.

Op de begane grond is er nog een ruime berging, bereikbaar vanuit de centrale hal.

De ligging van de woning in het centrum van Amsterdam is een heerlijke plek om zeer rustig te wonen en toch dichtbij de roering van de stad. De gezellige plantage buurt, Artis, het entrepotdok, de kadijken zijn allemaal op loopafstand alsmede de supermarkten voor boodschappen en leuke horecagelenheden. Daarnaast ligt de woning erg gunstig, vlakbij de Piet Heintunnel met directe toegang tot de A10.

Kortom, een bijzondere prettige woning met een top uitzicht !

Bijzonderheden:
o Gelegen in het rustige deel van het Centrum
o Gunstig gelegen t.o.v. Piet Heijntunnel / A10
o Gelegen op eigen grond
o Efficiënt ingedeelde woning van 97 m2 (NEN rapport aanwezig)
o Inhoud 287 m3
o Gelijkvloers met 2 slaapkamers
o Terras aan de waterzijde plus balkon aan achterzijde, samen bijna 10m2
o Fraai uitzicht
o Gebouwd in 1993
o Oplevering kan snel

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen