menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
48m2
Inhoud
154m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
-1906
 

Kanaalstraat 137 II Amsterdam

Zoekt u een luxe en compacte woning in een leuke woonomgeving in Amsterdam West met de reuring van de J.P. Heijestraat, Overtoom of Kinkerstraat echter zonder de drukte van doorgaande wegen, dan is deze woning echt een aanrader!

De woning is bijzonder smaakvol gerenoveerd in 2016 en daarna zorgvuldig bewoond. Ook al meet de woning slechts 48m2, het geheel oogt veel ruimer. Dit komt met name door de efficiëntie van de indeling tot driekamerwoning en de vele vaste kastruimtes.

De woning bevindt zich op de tweede etage van een karakteristiek pand uit het begin van de vorige eeuw. Via de gemeenschappelijke entree en het trappenhuis bereikt u de woning. Aan de voorkant van de woning ligt de gezellige woonkamer. Deze heeft een frans balkon in het midden met aan beide zijden een raam. Een fraai detail hierbij is de groep van drie originele glas-en-lood ramen boven de ramen/openslaande deuren.

In het midden van de woning is de luxe keuken met SMEG apparatuur (5 pits gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap, vaatwasser, koelkast) en een strak aanrechtblad van oriëntal black gepolijst komposiet.
De badkamer en aparte toilet hebben dezelfde luxe uitstraling als de rest van de woning met oog voor details, zoals de afzuiginstallatie in de toilet geïntegreerd in de spoelunit.

Achter de keuken, gescheiden door een glazen wand in een stalen kozijn, ligt de slaapkamer met vaste kasten, een wasmachinekast en openslaande deuren naar het achter balkon. Via deze kamer is de tweede slaapkamer/studeerkamer te bereiken (ook met een glazen deur in een stalen kozijn).

Zoals geheel in lijn is bij de afwerking van deze woning, is de elektra vernieuwd in 2016 met ingebouwde vaste internet verbindingen.

De woning ligt op eigen grond en is onderdeel van een goed lopende VVE. In 2014 zijn de fundamenten hersteld alsmede ook de fundamenten van de buurpanden.

De ligging van de woning, in de Kanaalstraat is erg comfortabel met alle stadse voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand van de Kinkerstraat, Ten Catemarkt, Overtoom, Vondelpark en natuurlijk de diverse horecavoorzieningen en winkels.
Kortom, een zeer bijzondere luxe compacte woning op eigen grond welke zo te betrekken is.

Bijzonderheden:
o Efficiënt ingedeelde woning van 48 m2 (NEN rapport aanwezig)
o Frans balkon aan voorzijde, terrasje achterzijde (zuiden)
o Fraai gerenoveerd in 2016, direct te betrekken
o Gelegen op eigen grond
o Fundering hersteld in 2014
o Luxe afwerking
o Gelegen in een populaire woonbuurt
o CV- ketel Remeha uit 2016
o Maandelijkse servicekosten 75 euro
o Oplevering in overleg

download brochure

bekijk de virtuele tour

bekijk de virtuele tour

bel ons 020-6 816 716
 Instellen