menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
251m2
Inhoud
814m3
Perceel
179m2
Kamers
9 kamers
Slaapkamers
5 slaapkamers
Objectsoort
herenhuis
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2006
 

Jan Olphert Vaillantlaan 45 Amsterdam IJburg

Het Rode Huis in de Jan Olphert Vaillantlaan: een onder architectuur gebouwd familiehuis van 251 m² en een tuin van 97 m² gelegen op afgekochte erfpachtgrond tot 2055. Het huis is zeer luxe afgewerkt en heeft een goede doordachte indeling. Het woonhuis is uitgerust met onder meer een grote luxe woonkeuken, speelkamer, woonkamer, studeerkamer, drie slaapkamers, twee badkamers, atelierkamer, gastenkamer, dakterras, een diepe zonnige tuin,
een parkeerplaatsen en nog veel meer. Dit alles in een zeer harmonieus, ruimtelijk en samenhangend geheel.

Het herenhuis is gelegen in één van de meest tot de verbeelding sprekende straten van Amsterdam; de kleurrijke Jan Olphert Vaillantlaan, die bekend is vanwege haar bijzondere en kleurrijke architectuur. Met het gezin wonen in Amsterdam, alle denkbare woongemakken in en om het huis, op vijftien minuten afstand van het centrum, natuur, water en havens en alle voorzieningen in de directe omgeving. Er valt veel te vertellen en te zien bij deze woning.

De indeling:
Begane grond: voorzien van een stoere betonnen vloer
Entree, ruime hal, uitgebreide meterkast, garderobe, een toiletruimte met zwevend toilet en hoekfontein, grote, tuingerichte woonkeuken met centrale vide en afsluitbare kinderspeelkamer aan de voorzijde. De keuken (Tulp) is uitgerust met alle denkbare inbouwapparatuur van de beste merken en deze ruimte is voorzien van op maat gemaakte houten bergkasten en een ruime proviandkast. De zonnige tuin van 97 m² (Noordwest) heeft een houten schuur. Aan de achterzijde hiervan is 1 parkeerplaats aanwezig.

Eerste verdieping:.
De lichte woonkamer met open haard ligt aan de achterzijde met een mooi uitzicht op de tuin. De voorkamer is nu in gebruik als studeerkamer. Het trapgat naar de bovengelegen verdiepingen is af te sluiten door middel van een schuifdeur. Op deze verdieping ligt een houten vloer.

Tweede verdieping:
Ruime overloop met toegang tot alle vertrekken, de ruime masterbedroom ligt aan de voorzijde en heeft een praktische inloopkast. Aan de achterzijde zijn er 2 slaapkamers aanwezig van resp. 13 en 11 m². De badkamer op deze verdieping is voorzien van vloerverwarming, dubbele wastafel, bidet, inloopdouche, zwevend toilet, verzonken spiegel en inbouwverlichting.

Derde verdieping:
De gastenkamer ligt aan de voorzijde. De atelierkamer van 22 m² ligt aan de achterzijde, Tussen deze 2 kamers ligt de ruime berging. De tweede badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, zwevend toilet, wastafel, verzonken spiegel en designradiator.

Vierde verdieping:
Riant dakterras van 67 m² met bankirai vloerdelen en windwerende rand. Hier is op creatieve wijze een raam in verwerkt.

Bijzonderheden:
– Ontworpen door Marcel van der Lubbe van ANA-architecten;
– Voor- en achtergevel voorzien van rood stucwerk en opeengestapelde kaders van afzelia;
– Het is mogelijk om kamers samen te voegen;
– Op de 2de en 3de verdieping ligt een mooie vloer van marmoleum;
– Plafondhoge deuren;
– Alle kamers voorzien van computer- en kabelaansluiting;
– Grote woonkeuken met vide en luxe open keuken v.v. inbouwapparatuur;
– Royale living met open haard en voorzien van afzelia parket;
– Dakterras met bankirai vloerdelen;
– Diepe, fraai aangelegde achtertuin met houten schuur, gelegen op het noordwesten;
– Stadsverwarming;
– Erfpacht afgekocht tot 2055;
– Aanvaarding in overleg.

download brochure

bekijk de virtuele tour

bel ons 020-6 816 716
 Instellen