menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
192m2
Inhoud
641m3
Perceel
126m2
Kamers
6 kamers
Slaapkamers
5 slaapkamers
Objectsoort
eengezinswoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2006
 

Jan Olphert Vaillantlaan 32 Amsterdam IJburg

Een ruim, licht en goed ingedeeld herenhuis van 192 m² met een zonnige tuin op het zuiden van 52 m² gelegen op Steigereiland Zuid in IJburg. De woning ligt op afgekochte erfpachtgrond tot 28-02-2055 en is gebouwd in 2006. Het woonhuis is luxe afgewerkt met op de begane grond een moderne open keuken aan de voorzijde en aan de achterzijde de gezellige woonkamer. De woning beschikt ondermeer over 5 slaapkamers, 2 badkamers en een zonnige tuin. Een ideaal ruim en licht familiehuis wat zo te betrekken is!

Het herenhuis is gelegen in één van de meest tot de verbeelding sprekende straten van Amsterdam; de kleurrijke Jan Olphert Vaillantlaan. Met het gezin wonen in Amsterdam, alle denkbare woongemakken in en om het huis, op vijftien minuten afstand van het centrum, natuur, water en havens en alle voorzieningen in de directe omgeving. Steigereiland Zuid kenmerkt zich door de ruime opzet van de wijk met een afwisselende architectuur en ligt in een groene en waterrijke omgeving. Steigereiland Zuid is bijzonder kindvriendelijk, waarbij er gezwommen kan worden in de zomer, en geschaatst in de winter, bijvoorbeeld bij Vrijburcht aan het einde van de straat. Het winkelcentrum IJburg, met een zeer uitgebreid aanbod van winkels, en de gezellige haven liggen op fietsafstand.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met garderobe, ruime berging, een toiletruimte met zwevend toilet en fontein en trappenhuis naar de verdiepingen. Ruime woonkamer voorzien van vloerverwarming en met aan de voorzijde de open keuken (Bruynzeel) voorzien van alle inbouwapparatuur (Atag), en met een op maat gemaakte kastenwand (Piet Boon) waar tevens de koelkast in is verwerkt. Tegenover de keuken staat de gezellige eethoek. De woonkamer voorzien van houtkachel ligt aan de achterzijde, met openslaande deuren en uitzicht op de zonnige tuin die op het Zuiden ligt.

Eerste verdieping: Deze verdieping heeft 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer aan de achterzijde ligt en de 2 andere slaapkamers aan de voorzijde. In het middengedeelte ligt de luxe badkamer. Deze heeft een inloopdouche, een bad, zwevend toilet, handdoek radiator en een dubbele wastafel en vloerverwarming. Op deze verdieping is tevens een aparte ruimte aanwezig voor de wasmachine en droger en een ruime bergkast.

Tweede verdieping: Hier bevinden zich 2 grote slaapkamers waarvan er 1 direct toegang heeft tot de 2de moderne badkamer. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, een zwevend toilet, een wastafel en vloerverwarming. Op deze verdieping ligt een stoere betonnen vloer en zijn twee zeer ruime inbouwkasten verwerkt.

Kenmerken:
Erfpachtcanon afgekocht tot 28-02-2055;
Mogelijkheid om een 3de verdieping op het huis te plaatsen;
Veel ingebouwde kasten aanwezig;
Vloerverwarming op de begane grond en in de badkamers;
Een houtkachel aanwezig in de woonkamer;
Schuur aanwezig;
Aanvaarding in overleg.

download brochure

bekijk de virtuele tour

bekijk de virtuele tour

bel ons 020-6 816 716
 Instellen