menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
49m2
Inhoud
149m3
Perceel
-
Kamers
2 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1953
 

Hermanus Coenradistraat 24 III Amsterdam

Starters opgelet!

Op vijf minuten van het hippe Bos&Lommer is dit licht tweekamer appartement van 49m2 in de verkoop gekomen. De plek is zeer gunstig, tussen de Kolenkitbuurt en Slotermeer-noord. De bereikbaarheid is erg goed: vlakbij de metro, tram en bus. Daarnaast heel dicht bij de ring A10-west. Winkels om de hoek en met de fiets al in 20 minuten bij het centrum.

Het lichte appartement heeft twee balkons: éen op het zuidoosten voor de ochtend zon en éen op het noordwesten voor de middag/avond zon. Door de ligging van de woning op de vierde en hoogste etage heeft dit balkon zon tot praktisch zonsondergang.

Het Gebrandypark ligt om de hoek van het gebouw en de woning heeft zijdelings zicht op dit park. Het prettige van deze woning is de ligging op de hoogste woonetage, geen bovenburen dus. Beter nog, boven de woning ligt een eigen zolderberging met 10 m2 oppervlakte boven stahoogte en via het centrale trappenhuis bereikbaar is. In de onderbouw is er nog een aparte bergruimte.

Indeling: Centrale trappenhal, entree op de vierde etage. Hal, garderobekast, separaat toilet, deur naar de lichte een royale woonkamer met toegang naar het balkon op het zuidoosten. Vanuit de woonkamer komt u ook in de slaapkamer aan de achterzijde van het appartement met toegang tot het achterbalkon op het noordwesten. Zowel vanuit de slaapkamer als keuken is er toegang tot de doucheruimte. De eenvoudige keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is vrij ruim, mede vanwege de L-vorm. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot het balkon gelegen op het noordwesten.

De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam waarvan de canon al is vooruit betaald tot 31-10-2054

Bijzonderheden:
• Tweekamer woning van 49 m2 uit 1953 met twee balkons
• Gelegen op de bovenste woonetage
• Grote zolderberging en een tweede berging in de onderbouw
• Servicekosten bedragen circa EUR 60,- per maand met ene gezonde VVE.
• Erfpachtcanon is vooruitbetaald t/m 31-10-2054;
• Verwarming en warm water middels Intergas HR C.V.-ketel (2015);
• Parkeren middels bewonersvergunning en blauwe zone;
• Oplevering in overleg

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen