menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   In optie
Koopsom 
 € 360.000 k.k.
Status
In optie
Woonoppervlak
99m2
Inhoud
235m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
maisonnette
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1957
 

Goeman Borgesiusstraat 4 B Amsterdam Nieuw-West

COMPLEET GERENOVEERDE DUBBELE BOVENWONING IN AMSTERDAM!
OP ZATERDAG 11 AUGUSTUS 2018 IS ER VAN 11.00 TOT 12.00 UUR OPEN HUIS.

**** ENGLISH VERSION BELOW! ****

Open huis: zaterdag 11 AUGUSTUS, 11.00-12.00 uur
————————————————–
Tijdens het open huis op 28 juli kun je de 2018 compleet gerenoveerde maisonnette met lift bekijken en de sfeer in het gebouw proeven. De makelaars zijn aanwezig om je alles uit te leggen over de woning. De maisonnette is kant-en-klaar, dus kopen = gelijk wonen! Het open huis duurt een uur, van 11.00 tot 12.00 uur. Je kunt je melden bij de hoofdingang van het gebouw aan de Goeman Borgesiusstraat 4 in Amsterdam.

Kant-en-klare maisonnette!
——————————
Het woonoppervlak van deze tweelaagse bovenwoning is circa 99 m2 en het beschikt over twee (!) buitenruimtes: zowel een balkon als een patio. Op de vierde verdieping bevinden zich de (doorzon) woonkamer met balkon, de keuken en het toilet. Op de vijfde verdieping liggen twee slaapkamers, de badkamer en de patio. Bijzonder is dat je de woning kant-en-klaar koopt. Dus inclusief (onder meer) een luxe keuken met inbouwapparatuur en een compleet vernieuwde badkamer met douche, wastafel, toilet en een bad. Ook heeft het separaat een tweede toilet. Verder zijn de plafonds wit gespoten en de wanden gesausd. Het gebouw is voorzien van een lift en de woning heeft een berging op de begane grond.

Prijs en maandlast hypotheek
———————————
De (vaste) koopsom voor deze woning van € 360.000 is inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon! Met een bijbehorende hypotheek kan je hier al wonen voor een bruto maandlast van circa € 1.375 ! Een mooi en financieel gunstig alternatief voor een dure huurwoning met steeds stijgende huurprijzen!

Nieuw en duurzaam wonen
——————————
Deze dubbele bovenwoning ligt in het gebouw ‘De Nieuwe Hendrik’. Het complex staat op de hoek van de Nolensstraat en de Goeman Borgesiusstraat, in de Dudokbuurt. Het gebouw is net in 2018 compleet gerenoveerd en vernieuwd! Zo zijn de gevels gereinigd en hersteld, zijn er nieuwe houten kozijnen inclusief nieuwe houten ramen en deuren geplaatst, zijn de balkonhekken vernieuwd, de vloeren opnieuw gecoat en is de dakbedekking van het gebouw inclusief de isolatie compleet vernieuwd. Ook is een comfortabele lift in het gebouw aanwezig.

Niet alleen op het gebied van wooncomfort en uitstraling voldoen de woningen weer aan alle eisen van nu. Ook op het gebied van energieverbruik. De appartementen zijn heel energiezuinig (energielabel A). Ook alle installaties zoals nutsleidingen en CV installaties met HR ketels zijn nieuw aangebracht. Straks woon je hier met het comfort van nu in een gebouw ontworpen door de bekende architect Dudok.

Winkels, uitgestrekt park en tramhalte in de directe omgeving
———————————————————————
In De Nieuwe Hendrik woon je nabij allerlei voorzieningen. Zo is er het Lambertus Zijlplein, met een breed aanbod van winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook is er veel groen in de buurt. Er zijn bijvoorbeeld allerlei hofjes met speelplekken. Een uitgestrekt park (De Kuil), met aan de zuidkant een kinderboerderij, ligt eveneens in de buurt. Vanuit dit park heb je een mooi uitzicht op de Tuinen van West. Dat is een fraai recreatiegebied van verschillende polders. Hoe het met de bereikbaarheid zit? Op twee minuten lopen van je appartement stopt tramlijn 13. En met de auto ben je snel op de Haarlemmerweg, richting bijvoorbeeld de A10.

Interesse?
———–
Kom naar het open huis op zaterdag 28 juli a.s. van 11 tot 12 uur en neem zelf een kijkje! Of neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij, telefoon 020 – 6 816 716 of info@hallie-vanklooster.nl.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen