menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht onder voorbehoud
Koopsom 
Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlak
84m2
Inhoud
210m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
maisonnette
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1957
 

Goeman Borgesiusstraat 4 A – NF Amsterdam Nieuw-West

OPEN HUIS OP DONDERDAG 14 JUNI VAN 8.30 TOT 9.30 ‘S OCHTENDS. WIJ ONTVANGEN U GRAAG BIJ DE NIEUWE HENDRIK EN NEMEN U MEE VOOR EEN KIJKJE IN DE DIVERSE NIEUWE MAISONNETTES!

CHARMANT DUBBEL BOVENHUIS IN DE NIEUWE HENDRIK!

Op de bovenste twee verdiepingen De Nieuwe Hendrik komt deze prachtige vernieuwde maisonnette van het type NF. Dit is een appartement met twee verdiepingen met een woonoppervlak van circa 84 m2. De entree is via de galerij op de vierde verdieping. Op deze verdieping bevinden zich 2 lichte en sfeervolle slaapkamers, een balkon en een badkamer met douche en toilet. Via de inpandige trap kom je op de vijfde verdieping. Hier worden er de ruime woonkamer met keuken, een 2e toilet en een patio/loggia gecreëerd.

• 2 buitenruimtes
• 2 slaapkamers
• Woonkamer met veel licht door (dak)ramen en loggia/patio met schuifdeur, stahoogte van 1,75 tot 2,30 meter
• Houten lamelparket, kleur wit
• Luxe keuken met composiet aanrechtblad, RVS afzuigkap, vaatwasser, koelkast, diepvries en oven/magnetron
• Moderne badkamer met douche, wastafel en hangend toilet
• Separaat toilet op vijfde verdieping
• Energielabel A
• Nieuwe HR-verwarmingsketel en mechanische ventilatie
• Aansluiting gezamenlijke satellietontvanger
• Eigen berging op begane grond
• Toegang via lift en trap
• Erfpachtcanon afgekocht tot 1 september 2067
• Projectnotariskantoor Klein Binnenkade

**Verkoper verkoopt met zelfbewoningsclausule**

Wat is De Nieuwe Hendrik?
———————————–
De Nieuwe Hendrik ligt in de Dudokbuurt, een levendige buurt vlakbij het Lambertus Zijlplein in Geuzenveld. Dit appartementengebouw met lift wordt volledig onder handen genomen. Alles wordt gerenoveerd en vernieuwd. Zo worden de gevels gereinigd en hersteld, zijn er nieuwe houten kozijnen inclusief nieuwe houten ramen en deuren geplaatst, zijn de balkonhekken vernieuwd, de vloeren opnieuw gecoat en is de dakbedekking van het gebouw inclusief de isolatie compleet vernieuwd.

Bovendien worden de woningen goed geïsoleerd. Straks hebben de woningen energielabel A+. Ook alle installaties zoals nutsleidingen en CV installaties met HR ketels zijn nieuw aangebracht. Straks woon je hier met het comfort van nu in een gebouw ontworpen door de bekende architect Dudok.

De Dudokbuurt
——————–
De Nieuwe Hendrik ligt in de Dudokbuurt in Geuzenveld vlakbij het Lambertus Zijlplein. In de buurt is de stedelijke vernieuwing vergevorderd. Er is een mix van koop- en huurwoningen en veel bestaande gebouwen worden gerenoveerd. Dat wordt gedaan met veel respect voor de jaren ’50 architectuur van Dudok. In 2010 won het naastgelegen complex een renovatieprijs. Achter het complex is een grote groene ruimte met speelvoorzieningen voor kinderen. Deze wordt gerealiseerd naar het oorspronkelijke ontwerp van Dudok.

Het Lambertus Zijlplein is het winkelplein met alle dagelijkse voorzieningen. Er is een breed aanbod van winkels: supermarkten, drogist, visboer, bloemen- en planten en veel andere winkels. Daarnaast is er ook een bibliotheek.

In de gehele buurt liggen gezellige groene hofjes met speelplekken voor kinderen. Naast deze hofjes is er ook veel ander groen in de Dudokbuurt. Het park De Kuil is een prachtig uitgestrekt park met een knusse kinderboerderij aan de zuidkant. Vanuit dit park heb je ook een mooi uitzicht op de Tuinen van West. Dit is een uniek recreatiegebied van verschillende polders.

De Nieuwe Hendrik is makkelijk bereikbaar vanaf het centrum en de ringweg A10. De tramhalte voor Lijn 13 is op 2 minuten lopen bij het Lambertus Zijlplein. Met de auto ben je snel op de Haarlemmerweg en kan je richting ring A10 of richting Haarlem en de A9.

Meer informatie
———————-
Nog vragen? Bel naar Hallie & Van Klooster Makelaardij, telefoon 020 – 6 816 716 of kijk op DENIEUWEHENDRIK.NL.
DE VERKOOP IS NET GESTART, BEL SNEL VOOR EEN BEZICHTIGING!

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen