menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Huurprijs exclusief 
Verkocht
Woonoppervlak
51m2
Inhoud
121m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1957
 

Goeman Borgesiusstraat 2 F Amsterdam Nieuw-West

START VERKOOP DE NIEUWE HENDRIK!

Wil jij een betaalbaar en compleet gerenoveerd appartement, waar je meteen in kunt zonder dat je hoeft te klussen? Wil je vanaf circa half maart 2018 de sleutel van je nieuwe huis? Dan moet je in De Nieuwe Hendrik in Amsterdam Nieuw-West zijn. Stadgenoot biedt daar weer geheel vernieuwde appartementen te koop aan.

De verkoop start zaterdag 13 januari a.s. Je bent van 11.00 tot 14.00 uur welkom in de tent bij het gebouw, hoek Goeman Borgesiusstraat/Nolensstraat. Ook één tweekamer- en één driekamerappartement zijn dan al helemaal klaar om te bekijken. Kom langs!

Heb je interesse, maar wil je eerst meer weten over de woningen? Neem dan een kijkje op de website DENIEUWEHENDRIK.NL.

Gebouw als nieuw!
———————
De Nieuwe Hendrik ligt in de Dudokbuurt, een levendige buurt vlakbij het Lambertus Zijlplein in Geuzenveld. Dit appartementengebouw met lift wordt volledig onder handen genomen. Alles wordt gerenoveerd en vernieuwd. Zo worden de gevels gereinigd en hersteld, zijn er nieuwe houten kozijnen inclusief nieuwe houten ramen en deuren geplaatst, zijn de balkonhekken vernieuwd, de vloeren opnieuw gecoat en is de dakbedekking van het gebouw inclusief de isolatie compleet vernieuwd. Bovendien worden de woningen goed geïsoleerd. Straks hebben de woningen energielabel A+. Ook alle installaties zoals nutsleidingen en CV installaties met HR ketels zijn nieuw aangebracht. Straks woon je hier met het comfort van nu in een gebouw ontworpen door de bekende architect Dudok.

Complete afwerking, alles is vernieuwd
—————————————————-
Het project bestaat uit 37 koopwoningen, bestaande uit:
– 6 tweekamerappartementen van ca 38 tot 43 m2 met balkon(s), prijzen vanaf € 175.000 k.k.
– 18 driekamerappartementen van ca 51 m2 met een balkon of dakterras, prijzen vanaf € 235.000 k.k.
– 9 maisonnettes (3 of 4 kamers) op de bovenste twee verdiepingen, van ca 84 tot 90 m2 met terras en balkon, prijzen vanaf € 300.000 k.k.
– 4 woon-/werkwoningen (3 kamers + woonwerkruimte) op de begane grond en 1e etage, van 94 tot 127 m2 met een tuin, prijzen vanaf € 290.000 k.k.

Alle woningen hebben een eigen berging op de begane grond.
De koopsommen zijn inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon, tot 1 september 2067.
De projectnotaris is notariskantoor Klein Binnenkade te Amsterdam.

De twee- en driekamerappartementen worden ‘turn-key’ opgeleverd. Alles is vernieuwd en klaar om zo te kunnen verhuizen. Van een nieuwe luxe keuken met inbouwapparatuur, nieuwe badkamer, gesausde vloeren tot een houten vloer. Zelfs de gordijnen hangen al voor je. De maisonnettes en woon-/werkwoningen hebben een basis afwerkingsniveau en worden opgeleverd met nieuwe badkamer en gespoten plafond. De wanden zijn behangklaar. Een compleet technisch overzicht van de werkzaamheden wordt bij de verkoop geleverd.

De Dudokbuurt
——————–
De Nieuwe Hendrik ligt in de Dudokbuurt in Geuzenveld vlakbij het Lambertus Zijlplein. In de buurt is de stedelijke vernieuwing vergevorderd. Er is een mix van koop- en huurwoningen en veel bestaande gebouwen worden gerenoveerd. Dat wordt gedaan met veel respect voor de jaren ’50 architectuur van Dudok. In 2010 won het naastgelegen complex een renovatieprijs. Achter het complex is een grote groene ruimte met speelvoorzieningen voor kinderen. Deze wordt gerealiseerd naar het oorspronkelijke ontwerp van Dudok.

Het Lambertus Zijlplein is het winkelplein met alle dagelijkse voorzieningen. Er is een breed aanbod van winkels: supermarkten, drogist, visboer, bloemen- en planten en veel andere winkels. Daarnaast is er ook een bibliotheek.

In de gehele buurt liggen gezellige groene hofjes met speelplekken voor kinderen. Naast deze hofjes is er ook veel ander groen in de Dudokbuurt. Het park De Kuil is een prachtig uitgestrekt park met een knusse kinderboerderij aan de zuidkant. Vanuit dit park heb je ook een mooi uitzicht op de Tuinen van West. Dit is een uniek recreatiegebied van verschillende polders.

De Nieuwe Hendrik is makkelijk bereikbaar vanaf het centrum en de ringweg A10. De tramhalte voor Lijn 13 is op 2 minuten lopen bij het Lambertus Zijlplein. Met de auto ben je snel op de Haarlemmerweg en kan je richting ring A10 of richting Haarlem en de A9.

Meer informatie
———————-
Meer informatie zoals plattegronden van de woningen kan je zien op de website DENIEUWEHENDRIK.NL. Ook het aanmelden als belangstellende of inschrijven als geïnteresseerde voor de woningen loopt via deze site.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen