menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Koopsom 
Verkocht
Woonoppervlak
94m2
Inhoud
223m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
dubbel benedenhuis
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1957
 

Goeman Borgesiusstraat 1 D Amsterdam Nieuw-West

WONEN EN WERKEN IN DE NIEUWE HENDRIK!

De Nieuwe Hendrik ligt in de Dudokbuurt, een levendige buurt vlakbij het Lambertus Zijlplein in Geuzenveld. Dit appartementengebouw met lift wordt volledig onder handen genomen. Alles wordt gerenoveerd en vernieuwd. Zo worden de gevels gereinigd en hersteld, zijn er nieuwe houten kozijnen inclusief nieuwe houten ramen en deuren geplaatst, zijn de balkonhekken vernieuwd, de vloeren opnieuw gecoat en is de dakbedekking van het gebouw inclusief de isolatie compleet vernieuwd. Bovendien worden de woningen goed geïsoleerd. Straks hebben de woningen energielabel A+. Ook alle installaties zoals nutsleidingen en CV installaties met HR ketels zijn nieuw aangebracht. Straks woon je hier met het comfort van nu in een gebouw ontworpen door de bekende architect Dudok.

Alleen wonen of wonen en werken combineren?
—————————————————————
Deze Goeman Borgesiusstraat nr. 1D is zeer flexibel te gebruiken, alleen om te wonen maar ook als woon/werkwoning! Het heeft op de begane grond een werkruimte met eigen entree. De nieuw gebouwde werkruimte is licht door de grote ramen en is deels twee verdiepingen hoog. Het appartement op de eerste verdieping is bereikbaar via de galerij en via de inpandige trap vanuit de werkruimte. Voor de werkruimte bevindt zich een ruim terras.
• Woonruimte op de 1e verdieping ca. 76 m2 met 3 kamers
• werkruimte op de begane grond van ca. 18 m2 met eigen entree en toilet
• Eigen terras van ca. 28 m2
• Moderne badkamer met bad en dubbele wastafel
• Separaat toilet
• De woning en bedrijfsruimte worden opgeleverd met nieuwe badkamer, maar zonder keuken

Heb je interesse, maar wil je het alleen als woning gebruiken? Dat kan uiteraard ook!
Er zijn in dit project vier woon-/werkwoningen te koop. Ze beschikken over 3 kamers en een woonwerkruimte, zijn gelegen op de begane grond en 1e etage en beschikken over een fijne tuin. De groottes variëren van 94 tot 127 m2. De koopsommen lopen vanaf € 290.000 k.k. en zijn inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon, tot 1 september 2067. Alle woningen hebben een eigen berging op de begane grond. De projectnotaris is notariskantoor Klein Binnenkade te Amsterdam.

De Dudokbuurt
——————–
De Nieuwe Hendrik ligt in de Dudokbuurt in Geuzenveld vlakbij het Lambertus Zijlplein. In de buurt is de stedelijke vernieuwing vergevorderd. Er is een mix van koop- en huurwoningen en veel bestaande gebouwen worden gerenoveerd. Dat wordt gedaan met veel respect voor de jaren ’50 architectuur van Dudok. In 2010 won het naastgelegen complex een renovatieprijs. Achter het complex is een grote groene ruimte met speelvoorzieningen voor kinderen. Deze wordt gerealiseerd naar het oorspronkelijke ontwerp van Dudok.

Het Lambertus Zijlplein is het winkelplein met alle dagelijkse voorzieningen. Er is een breed aanbod van winkels: supermarkten, drogist, visboer, bloemen- en planten en veel andere winkels. Daarnaast is er ook een bibliotheek.

In de gehele buurt liggen gezellige groene hofjes met speelplekken voor kinderen. Naast deze hofjes is er ook veel ander groen in de Dudokbuurt. Het park De Kuil is een prachtig uitgestrekt park met een knusse kinderboerderij aan de zuidkant. Vanuit dit park heb je ook een mooi uitzicht op de Tuinen van West. Dit is een uniek recreatiegebied van verschillende polders.

De Nieuwe Hendrik is makkelijk bereikbaar vanaf het centrum en de ringweg A10. De tramhalte voor Lijn 13 is op 2 minuten lopen bij het Lambertus Zijlplein. Met de auto ben je snel op de Haarlemmerweg en kan je richting ring A10 of richting Haarlem en de A9.

Meer informatie
———————-
Meer informatie zoals plattegronden van de woningen kan je zien op de website DENIEUWEHENDRIK of bel gelijk naar Hallie & Van Klooster Makelaardij, telefoon 020 – 6 816 716.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen